Rayo - Sociedad 2-2. Prima remiză pentru gazde, după 5 înfrângeri la rând



**Rayo - Sociedad 2-2.** Prima remiză pentru gazde, după 5 înfrângeri la rând

ÎN DIRECT la Digi Sport, Rayo Vallecano a pus capăt, cu Real Sociedad, unei serii de cinci înfrângeri, într-un meci încheiat la egalitate, scor 2-2.

Fără Răzvan Raț, accidentat, gazdele au deschis scorul după 15 minute, prin Diego Llorente. Avantajul lui Rayo nu a fost de lungă durată. Tot din fază fixă au punctat și bascii. Centrarea lui Ruben Pardo a fost trimisă în poartă de Aritz Elustondo, iar scorul a devenit 1-1.

După pauză, Rayo a trecut din nou la conducere. Jozabed a dejucat pasul la offside făcut de fundașii adverși și a înscris la capătul unui sprint de peste 50 de metri. La 8 minute distanță, Sociedad putea primi penalty, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Bruma a reușit în cele din urmă să restabilească egalitatea. Autorul unui gol memorabil cu Real Madrid, în runda trecută, atacantul de 21 de ani a punctat din nou printr-un procedeu spectaculos. Rayo a forțat în ofensivă cu Bebe, iar portughezul a avut două șanse importante de a marca. Nu a reușit acest lucru și confruntarea s-a terminat cu scorul de 2-2.

Rayo: Yoel - Quini, Llorente, Ze Castro, Tito - Lass (Bebe, m.64), Trashorras, Raul Baena, Embarba (Pablo Hernandez, m.86); Jozabed - Javi Guerra (Manucho, m.73)
Antrenor: Paco Jemez

Sociedad: Rulli - Carlos Martinez, Elustondo, Inigo Martinez, Yuri - Illarramendi (Xabi Prieto, m.65), Markel Bergara - Bruma (Chory Castro, m.85), Ruben Pardo, Vela - Jonathas
Antrenor: Eusebio Sacristan

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑