Nicușor Stanciu, după prima victorie a Stelei în 2014: ”Ne descurcăm și fără Bourceanu”



03 февраля 2014

 

**VIDEO** Nicușor Stanciu, după prima victorie a Stelei în 2014: ”Ne descurcăm și fără Bourceanu”

După prima victorie a Stelei în meciurile amicale, după patru înfrângeri și patru remize, jucătorii campioanei României se simt descătușați. Nicușor Stanciu, unul din marcatorii Stelei cu Korona Kielce (3-1).

„Ne bucurăm foarte mult pentru că am reușit un joc foarte bun, ne-am creat ocazii de gol și pentru noi a fost un antrenament foarte bun. Noi ne doream să câștigăm și în celelalte meciuri, dar mai mult am pus accent pe pregătire, s-a văzut și în jocul nostru: am fost puțin obosiți. Lucrurile sunt bune acum, totul e ok”, a declarat Nicușor Stanciu.

Marcatorul golului trei al Stelei din meciul cu Korona Kielce susține că nu are un sistem preferat și că plecarea lui Bourceanu nu va slăbi echipa, dovadă victoria din fața polonezilor, obținută fără ex-căpitanul Stelei.

„Au fost multe discuțiile lui Mister cu noi, nu știu să zic ceva anume ce ne-a determinat să câștigăm acest meci, după toate celelalte.

Îmi place în orice sistem, atâta timp cât joc. Mai sunt două săptămâni până începe campionatul, Mister are destul timp să se decidă ce sistem va folosi.

Da, sunt mai mulți jucători care sunt liderii echipei, nu pot să zic doar unul. Nu știu cât va conta că a plecat Bourceanu. Am jucat deja 2-3 meciuri fără el. Noi încercăm să facem treaba fără el și sunt sigur că cine va fi în locul lui își va face treaba foarte bine”, a declarat Stanciu, la microfonul Digi Sport.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑