Bătut de ambele echipe, Golanski decretează: ”Dinamoviștii, mai puternici; steliștii, mai tehnici”



03 февраля 2014

 

**VIDEO** Bătut de ambele echipe, Golanski decretează: ”Dinamoviștii, mai puternici; steliștii, mai tehnici”

Fostul jucător al Stelei, Pawel Golanski, în prezent la Korona Kielce, a rămas impresionat de jocul bun făcut de fosta sa echipă, câștigătoare cu 3-1 în meciul amical disputat la Marbella. Polonezul, care a jucat și împotriva lui Dinamo și a pierdut cu 2-1, susține că dinamoviștii sunt mai puternici din punct de vedere fizic, steliștii sunt mai tehnici.

„Golul lui Stanciu a fost unul foarte frumos. Și jocul Stelei a fost unul combinativ. Se vede că e o echipă care știe să joace cu mingea. Am jucat și cu Dinamo, și cu Steaua. Steaua e echipa mai bună, Dinamo e ok, dar nu știe așa bine cu mingea, joacă mai mult cu mingi lungi. Dinamoviștii sunt mai puternici, steliștii mai tehnici.

Mi-e dor de Steaua, mi-a plăcut foarte mult acolo, o perioadă frumoasă din viața mea, am rămas cu mulți prieteni acolo, am și vorbit cu ei.

E diferență între Polonia și România. La voi, nivelul e mai bun decât la noi. Diferența s-a văzut când cea mai bună echipă de la noi, Legia, a jucat cu Steaua. Steaua joacă mereu în UCL, în timp ce noi nu avem echipe în cupele europene”, a declarat Golanski, la finalul partidei.

Fundașul dreapta Pawel Golanski a jucat la Steaua în perioada 2007-2010, marcând două goluri în 58 de meciuri, înainte de a pleca la Korona Kielce, echipă la care, de altfel, și venise la formația roș-albastră.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑