Boubacar şi Thicot au izbucnit în plâns la vestiare, după derby! Faza care i-a dărâmat pe dinamovişti



 

Boubacar şi Thicot au izbucnit în plâns la vestiare, după derby! **VIDEO** Faza care i-a dărâmat pe dinamovişti

Steaua şi Dinamo au încheiat la egalitate (1-1 VIDEO AICI) derby-ul cu numărul 130 disputat în Liga 1. Deşi porneau ca favoriţi, campionii au avut parte de o replică foarte bună a rivalilor, care au scăpat victoria printre degete. 

Elevii lui Flavius Stoican au deschis scorul în minutul 57, după ce Dragoş Grigore a transformat cu mari emoţii penalty-ul obţinut de Ţucudean. Minutele s-au scurs apoi cu repeziciune, fără ca roş-albaştrii să pună în real pericol poarta lui Bălgrădean. Şi când toată lumea credea că meciul se va încheia cu victoria "câinilor roşii", Steaua a avut o răbufnire de orgoliu iar golul lui Keşeru - primul în tricoul campioanei - a adus un punct trupei lui Reghecampf.

Reuşita steliştilor a venit pe axul central, acolo unde Flavius Stoican operase o schimbare cu puţin timp în urmă: Asanovic îi luase locul lui Dragoş Grigore. La faza respectivă, Chipciu a avut o incursiune, l-a depăşit pe Boubacar şi a pasat decisiv pentru Keşeru exact în momentul în care Thicot venise la dublaj. Vârful adus de la Bastia a profitat de marcajul larg făcut de Asanovic, a preluat şi a şutat la colţul lung, închizând tabela la 1-1, cel mai întâlnit scor în derby-ul României. 

Imediat după meci, Boubacar şi Thicot au izbucnit în plans la vestiare, anunţă gsp.ro. Dezamăgiţi că nu au reuşit să-l blocheze pe Chipciu la faza din minutul 89 şi că în urma acesteia Dinamo a ratat victoria în Ghencea, cei doi fotbalişti ai lui Stoican au cedat nervos la cabine, reproşându-şi greşeala de la golul lui Keşeru.

VIDEO Golul lui Keşeru:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑