AS Roma - Parma 4-2. Pjanic a marcat de ziua lui! Capitolinii mai speră la titlu



 

**VIDEO** AS Roma - Parma 4-2. Pjanic a marcat de ziua lui! Capitolinii mai speră la titlu

AS Roma şi Parma au încântat, ÎN DIRECT la Digi Sport. Echipa din capitala Italiei s-a impus cu 4-2 și s-a apropiat de liderul Juventus. Printre marcatori a fost şi căpitanul roman Totti.

AS Roma a făcut spectacol în continuarea meciului cu Parma din etapa a 22-a, întrerupt după câteva minute din cauza vremii şi a terenului impracticabil. Gervinho a dat lovitura la puţin timp după reluarea disputei. A fost al 7-lea său gol în acest sezon de Serie A.

Avantajul gazdelor a ţinut trei minute. Acquah a egalat superb şi oaspeţii au început să spere. La faza următoare a ieşit la rampă căpitanul romanilor - Francesco Totti a punctat pentru a 20-a oară în carieră împotriva Parmei.

După pauză a înscris şi sărbătoritul Pjanic. În ziua în care a împlinit 24 de ani, bosniacul a semnat golul de 3-1. Pe final s-a mai înscris de două ori. Taddei a dus scorul la 4-1, după o fază fixă, iar Biabiany a stabilit, în minutul 90, rezultatul final.

Cu acest succes, gazdele de pe Olimpico s-au apropiat la 8 puncte de liderul Juventus, cu 7 etape rămase de disputat.

AS Roma (4-3-3): De Sanctis - Maicon, Benatia, Leandro Castan, Torosidis - Pjanic, De Rossi, Taddei - Gervinho (86 Ljajic), Totti (76 Bastos), Destro (58 Florenzi). Antrenor: Rudi Garcia

Parma (4-3-3): Mirante - Cassani, Molinaro, Lucarelli, Gobbi - Acquah (71 Munari), Marchionni, Parolo (85 J. Mauri) - Schelotto (85 Palladino), Amauri, Biabiany. Antrenor: Roberto Donadoni

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑