Blanc are încredere în calificarea PSG-ului în semifinale: ”Chelsea va fi obligată să atace!”



 

**VIDEO**  Blanc are încredere în calificarea PSG-ului în semifinale: ”Chelsea va fi obligată să atace!”

Laurent Blanc a spus că, pentru partida retur cu Chelsea, va renunța la filosofia pe care a implementat-o la PSG, aceea de a avea posesie, totul pentru o calificare de răsunet în semifinalele UEFA Champions League.

Finalul partidei de la Paris, dintre PSG și Chelsea, scor 3-1 (DETALII AICI și VIDEO), l-a găsit pe antrenorul francezilor, Laurent Blanc, într-o stare de satisfacție totală. Tehnicianul, în vârstă de 48 de ani, s-a felicitat pentru că elevii săi au crezut până la capăt în victorie, dar mai ales în jocul lor.

”Al treilea gol este foarte important, dar este prea devreme pentru a spune dacă schimbă mult situaţia. Oricum este mult mai bine decât la 2-1. Am făcut o a doua repriză excelentă, cu multe situaţii periculoase şi nu am cedat prea mult în faţa lui Chelsea.

Primele 15 minute au decurs bine. După aceea, am făcut greşeli tehnice, iar egalarea era logică. Dar în repriza a doua ne-am regăsit jocul şi am fost capabili să facem ce ştim şi ce ne place”, a spus Blanc.

Antrenorul francez a ținut apoi să-i laude în mod evident pe Lavezzi și pe Pastore, doi dintre cei mai buni oameni de pe teren.

''Sunt mulţumit de Lavezzi, a fost performant şi şi-a regăsit condiţia fizică care îi permite să joace în aşa cum a făcut-o. El aduce profunzime şi viteză, înscrie goluri, iar când un atacant marchează, atunci nota sa creşte.

Şi prestaţia lui Pastore mi-a plăcut, sunt mulţumit de el”, a mai subliniat Blanc.

Într-un final, Laurent Blanc a spus cum crede el că se va desfășura returul, dar și care este planul tactic prin care PSG să-și asigure un loc în semifinalele UCL.

”Pentru retur, mă aştept la ce este mai greu, Chelsea va fi obligată să atace, iar asta ne va permite să-i surprindem pe contre, chiar dacă filosofia noastră de joc este să avem posesia balonului”, a conchis Blanc.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑