Tănase, lăudat după meciul cu Petrolul: "A dovedit că e un jucător emblematic pentru Steaua"



 

**VIDEO** Tănase, lăudat după meciul cu Petrolul:

Cristi Tănase a făcut pace cu fanii Stelei, în returul semifinalei cu Petrolul, din Cupa României. Campioana s-a impus cu 3-1 şi s-a calificat în ultimul act, iar căpitanul roş-albaştrilor a marcat cel mai frumos gol al serii, cu o execuţie superbă la vinclu.

"Decarul" liderului din Liga I a fost criticat dur în ultima perioadă, după ce, la pauza meciului cu Viitorul, a scuipat în direcţia unei părţi a fanilor de la tribuna a doua din Ghencea. În ciuda faptului că a prezentat scuze publice, gestul său i-a pus sub semnul întrebării statutul de căpitan al echipei.

Cu toate acestea, conducerea clubului a continuat să-l susţină, la fel ca şi antrenorul Costel Gâlcă, iar banderola a rămas pe braţul jucătorului adus de la FC Argeş.

"Tănase a dovedit încă o dată că este un jucător emblematic pentru Steaua şi a meritat încrederea pe care o primeşte din partea noastră. Spectatorii din această seară au avut un comportament foarte frumos faţă de el şi faţă de toată echipa", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, la Digi Sport.

Oficialul campioanei crede că "nu există reproş la adresa lui, din punct de vedere al prestaţiei din teren", şi a reafirmat că Tănase are un rol esenţial în revirimentul echipei.

"Înfrângerea cu Pandurii a fost momentul de cotitură al echipei, iar Tănase a avut atunci un rol extrem de important. Pentru asta merită mulţumirile noastre şi să-l iertăm, dacă mai greşeşte câteodată. A dovedit că este un căpitan adevărat", a precizat Argăseală.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑