Surpriză în Euroliga de baschet! Real Madrid, riscă să rateze calificarea în sferturile de finală



Surpriză în Euroliga de baschet! Deţinătoarea trofeului, Real Madrid, riscă să rateze calificarea în sferturile de finală.

Gruparea spaniolă a pierdut dramatic partida din deplasare cu Laboral Kutxa din penultima etapă a fazei grupelor.

Real fost învinsă cu scorul de 88-89, adversarul marcând punctele decisive în ultima secundă a partidei.

Americanul Mike James a fost cel mai bun jucător al meciului. El a marcat pentru Laboral Kutxa nu mai puțin de 27 de puncte.

Gruparea madrilenă este pe locul cinci în grupă, iar pentru a se califica în următoarea fază a competiţiei, echipa din capitala Spaniei este obligată să învingă în ultima etapă formaţia rusă Himki, care luptă și ea pentru calificare.

În cealaltă grupa, ŢSKA Moscova a obţinut o nouă victorie. De această dată militarii au fost mai buni decât outsiderul Zalgiris Kaunas, scor 100-86, și și-au asigurat calificarea în sferturi de pe primul loc în grupă.

Real a fost învinsă și încurcată de o altă formație spaniolă deja calificată în grupa F, dar lucrurile au stat într-un mod identic și în grupa E. Turcii de la Anadolu Efes, care luptă pentru calificare, au fost învinși și încurcați de compatrioții lor de la Fenerbahce, scor 90-86.

Într-un alt meci din aceeași grupă, dar unul fără miză, Panathinaikos Atena s-a impus în faţa formaţiei croate Cedevita Zagreb, care este și "lanterna roșie" a grupei, cu scorul de 76-60.

Partidele ultimei etape a fazei grupelor vor avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑