Alexandru Epureanu şi-a găsit echipă



www.radiochisinau.md

Căpitanul Naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu, şi-a găsit echipă. Fundaşul moldovean s-a transferat la gruparea Istanbul Başakşehir, proaspăt promovată în prima ligă a Turciei.

Alexandru Epureanu a semnat cu formaţia turcă Istanbul Başakşehir un contract valabil pe trei ani. Căpitanul naţionalei Moldovei va fi antrenat la gruparea din Istanbul de fostul selecţioner al Turciei, Abdullah Avci. Noua echipă a fundaşului moldovean a promovat în prima ligă a Turciei după ce s-a clasat pe primul loc în liga secundă.

În acest intersezon, Epureanu a fost aproape să ajungă la Mordovia Saransk, însă clubul rus nu a dorit să semneze cu jucătorul moldovean, din cauza că Epureanu ar fi avut probleme medicale.

Formaţia din Istanbul va fi a şaptea din cariera lui Epureanu. Fundaşul moldovean a jucat la Zimbru Chişinău, Sheriff Tiraspol, FC Moscova, Dinamo Moscova, Krîlia Sovetov, iar în sezonul trecut a evoluat la Anji Mahacikala. Cu gruparea din Daghestan, Epureanu a retrogradat în liga secundă a Rusiei, dar a ajuns până în optimile de finală ale Ligii Europei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑