Încă o surpriză la Londra. Dimitrov l-a eliminat în sferturi pe deținătorul titlului, Andy Murray



 

**VIDEO** Încă o surpriză la Londra. Dimitrov l-a eliminat în sferturi pe deținătorul titlului, Andy Murray

O nouă zi, o nouă mare surpriză la Wimbledon. Campionul en titre, Andy Murray şi-a luat adio de la iarba londoneză: a fost eliminat în sferturi de Grigor Dimitrov, locul 13 ATP, în minimum de seturi.

În faţa propriilor fani, britanicul a început slab meciul. Bulgarul a profitat din plin şi şi-a adjudecat primul set la 1. În actul secund, Murray a părut că poate întoarce soarta partidei. S-a mers cap la cap până în tie break, acolo unde Dimitrov s-a impus cu 7-4.

În decisiv, bulgarul Dimitrov nu i-a mai dat nicio şansă lui Murray, care a reuşit să mai câştige doar două game-uri. Este pentru prima dată când Dimitrov ajunge în semifinalele unui turneu de Grand Slam.

În semifinale, jucătorul bulgar în vârstă de 23 de ani va juca împotriva lui Novak Djokovic.

Sârbul a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune în faţa lui Marin Cilic. Locul 2 ATP a început perfect, a luat primul set la 1, dar l-a pierdut pe al doilea cu 3-6.

În setul trei s-a ajuns la tie break, acolo unde croatul s-a impus cu 7-5, apoi Djokovic a început revenirea şi a luat setul patru cu 6-2, scor pe care l-a reuşit şi în decisive, pentru a se califica în semifinală.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑