Rus e fericit că a ajuns căpitan la Dinamo, Rotariu nu e trist că n-a plecat în Italia



 

**VIDEO** Rus e fericit că a ajuns căpitan la Dinamo, Rotariu nu e trist că n-a plecat în Italia

Laurenţiu Rus e mândru de banderola de căpitan, pe care în sezonul trecut au purtat-o la Dinamo Cosmin Matei şi Dragoş Grigore. Alb-roşiii se bucură si pentru revenirea Rapidului în Liga 1.

Laurenţiu Rus este noul căpitan al lui Dinamo, în locul lui Dragoş Grigore, transferat la Toulouse. Jucătorul care poate evolua pe trei posturi diferite, fundaş, mijlocaş dreapta si închizător, a avut o ascensiune fulminantă sub comanda lui Flavius Stoican.

În iarna trecută, Rus, adus în Ştefan cel Mare în 2009, a fost aproape de o despărţire de Dinamo, când i s-a propus micşorarea salariului lunar de 6000 de euro. A profitat însă din plin de accidentarea lui Fai, nu a mai lipsit din primul 11 şi a fost convocat la naţională, unde a jucat şi în amicalul cu Argentina.

“Este o fericire și o mândrie să port banderola și să pot să reprezint echipa în fața suporterilor și pentru Flavius, să duc mai departe problemele care vin dinspre grup.”, a declarat Rus, în cantonamentul din Marea Britanie al echipei sale.

Noul căpitan al dinamoviştilor salută revenirea Rapidului în Liga 1: “Da, este o bucurie, o veste foarte bună, aveam nevoie de derby-urile cu ei. Mă bucur pentru cei de acolo care au lucrat la dosar și care au muncit și astfel să avem un derby Dinamo – Rapid, sau Rapid – Steaua. Îi felicit și sper să-și rezolve restul problemelor și să facă echipă bună.”

Dinamo nu s-a înţeles cu fostul conducător al lui Juventus, Luciano Moggi, pentru un transfer al lui Dorin Rotariu în Italia dar mijlocaşul nu este afectat, iar când a fost întrebat dacă va vorbi cu Constantin Anghelache, a răspuns: “Probabil că da, dar nu mă gândesc la lucrul ăsta. Prima oară să termin cantonamentul cu bine, să nu mă accidentez, importantă este sănătatea mea și după mă voi ocupa de celelalte lucruri.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑