Federer e în semifinale la Wimbledon, unde a câștigat 7 trofee în carieră



 

**VIDEO** Federer e în semifinale la Wimbledon, unde a câștigat 7 trofee în carieră

Roger Federer se îndreaptă spre al optulea trofeu de la Wimbledon. Elveţianul este în semifinale, după ce a trecut de compatriotul său, Stanislas Wawrinka, în patru seturi, și se va lupta pentru un loc în finala cu Milos Raonic.

Roger Federer este în careul de aşi de la Wimbledon: a câştigat duelul elveţian din sferturi, cu Stanislas Wawrinka, în puţin peste două ore şi jumătate. Locul 3 în clasamentul ATP s-a impus lejer în primul set, în care a cedat doar 3 game-uri.

Federer a revenit şi a luat la tie-break actul al doilea, 7-5. În continuare, Wawrinka nu a mai ţinut pasul la fel de bine: și-a pierdut de doua ori serviciul, iar rivalul său a profitat. Ocupantul poziției a patra în topul mondial si-a adjudecat ultimele două seturi cu acelaşi scor, 6-4. Federer s-a calificat în semifinalele competiţiei în care a triumfat deja de şapte ori.

Pentru un bilet în finală, elveţianul se va lupta cu Milos Raonic, care a trecut de Nick Kyrgios, australianul care l-a eliminat pe Rafael Nadal. Canadianul a pierdut primul set la tie break, 4-7, însă a revenit apoi şi s-a impus în actul al doilea cu 6-2.

În cel de-al treilea, Raonic a câştigat după ce a cedat 4 game-uri, însă în setul decisiv, Kyrgios i-a pus mai multe probleme. S-a ajuns la tie break, acolo unde Raonic s-a impus în cele din urmă cu 7-4 şi s-a calificat pentru prima dată în carieră într-o semifinală de Grand Slam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑