Horia Tecău a fost eliminat în optimile probei de dublu de la Wimbledon



 

**VIDEO** Horia Tecău a fost eliminat în optimile probei de dublu de la Wimbledon

Horia Tecău şi Julien Rojer şi-au pierdut de trei ori serviciul în proba de dublu la Wimbledon, în optimi, în faţa cuplului Paes - Stepanek. A fost însă de ajuns pentru ca aceştia din urmă să câştige cu 3-1 la seturi.

Perechea Horia Tecău - Julian Rojer a pierdut în optimile în faţa capilor de serie numărul 5, Leander Paes si Radek Stepanek, după 2 ore şi 58 de minute de joc. În primul set favoriţii au reuşit break-ul la 3-2 şi în final şi l-au adjudecat cu 6-4.

Cel de-al doilea a fost dramatic: s-a ajuns în tiebreak, unde Tecău şi Rojer s-au impus cu 7-5. Apoi 6-4 pentru echipa formată din Paes şi Stepanek a fost scorul în setul al treilea.

În setul 4 la scorul de 6-5 şi 40-30 Tecău a salvat o minge de meci. Serviciul nu l-a ajutat însă pe Rojer. Paes şi Stepanek au reuşit break-ul şi au învins cu 3-1 la seturi. În sferturi, cei doi vor întâlni perechea Nestor – Zimonjic.

Horia a reușit și o victorie miercuri, în concursul de dublu mixt. Alături de Sania Mirza, din India, românul s-a calificat în optimi, după victoria cu scorul de 6-3, 6-3 în fața perechii Mate Pavic (Croația) / Bojana Jovanovski (Serbia). Pentru un loc în sferturi, Tecău și Mirza joacă împotriva perechii Jamie Murray/Casey Dellacqua (Marea Britanie/Australia), cap de serie numărul 10.

Florin Mergea şi ucraineana Elina Svitolina s-au impus cu 6-4, 6-4 în faţa cuplului olandezo-german Jean-Julien Rojer/Anna-Lena Groenefeld. Următorii adversari sunt britanicii Neal Skupski şi Naomi Broady, care au câştigat cu 2-6, 6-3, 6-4 în faţa spaniolilor David Marrero/Arantxa Parra-Santonja (N. 9).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑