Pe ce mizează Găman la returul cu West Ham: "Să sperăm că își va odihni titularii"



03 августа 2015

 

**VIDEO** Pe ce mizează Găman la returul cu West Ham:

VIDEO Astra - Viitorul 2-2. Giurgiuvenii au pierdut două puncte importante în campionat, dar atenția elevilor lui Marius Șumudică se îndreaptă acum spre returul cu West Ham, din UEFA Europa League.

Fundașul Valerică Găman a marcat un gol cu Viitorul, dar a greșit în prelungiri, când echipa lui Gică Hagi a marcat prin Florin Cernat, ajuns la 4 reușite stagionale.

"Nu suntem mulțumiți, am luat gol în ultimul minut, pe un fond de joc slab din partea amândoua echipe. Suntem de 4-5 zile în cantonament, suntem numai pe drumuri, dar una peste alta, dacă nu luăm acel gol în ultimul minut aveam altă discuție acum. Asta e, privim înainte ne așteaptă un meci greu joi și cu calificarea noastră sperăm, deși va fi greu, să spălăm aceste insuccese din campionat", a declarat Găman ÎN DIRECT la Digi Sport Special.

Despre returul cu West Ham, Găman a adăugat: "Dacă mă întrebai înainte de meci dacă preferam o victorie cu Viitorul sau o calificare cu West Ham, toți preferam o calificare cu West Ham, dar să vedem joi ce va fi. Va fi foarte greu, au jucători foarte buni, păcat că nu a fost transmis meciul, să vedeți ce jucători, ce atmosferă a fost. Sperăm să vină obosiți și fără chef și noi să mergem mai departe. Să sperăm că își va odihni titularii, duminică au meci cu Arsenal, sperăm să ne calificăm și să facem o bucurie tuturor suporterilor".

Meciul retur din turul trei preliminar al UEFA Europa League, dintre Astra și West Ham, se va disputa joi, 6 august, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑