Standard Liege - Zulte Waregem 2-1. Gazdele au obţinut prima victorie a sezonului



03 августа 2015

**VIDEO** Standard Liege - Zulte Waregem 2-1. Gazdele au obţinut prima victorie a sezonului

Standard Liege a obţinut prima victorie în noul sezon al campionatului Belgiei, după ce a învins-o pe Zulte Waregem. Urmărită din tribuna oficială de pe "Stade Maurice Dufrasne" şi de fostul său mare jucător, Eric Gerets, Standard a deschis scorul după doar cinci minute, prin camerunezul Enoh.

Trupa lui Francky Dury a restabilit egalitatea în minutul 29, când Thiam a fructificat centrarea perfectă a lui Kaya. Învinsă în prima etapă din Pro League de Kortijk, echipa lui Slavo Muslin nu îşi mai permitea vreun pas greşit şi a marcat golul victoriei după o oră de joc, prin croatul Santini.

Waregem a fost, totuşi, aproape de egalare în minutul 77, dar Thuram-Ulien a parat şutul danezului Jorgensen. Finalul meciului a avut şi un moment delicat: senegalezul Leye a fost la un pas de tragedie, după ce s-a ciocnit violent cu portarul lui Standard.

Atacantul lui Zulte şi-a revenit cu greu din şoc şi a părăsit imediat terenul. După Standard - Zulte 2-1, ambele echipe au trei puncte după două etape disputate.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑