Zimbru a câştigat derby-ul Capitalei! Reacţia lui Igor Dobrovolski după ce echipa sa a fost învinsă



03 августа 2015

 

Zimbru Chişinău a câştigat derby-ul Capitalei! Galben-verzii au învins Dacia cu scorul de 2-0 în cea de-a doua etapă a Diviziei Naţionale. Mijlocaşul zimbrilor, Alexandru Vremea a reuşit un gol de generic în partida de aseară.

Prima repriză a meciului dintre Zimbru şi Dacia a fost una lipsită de spectacol, fără ocazii foarte mari de a marca. Din minutul 66, Zimbru a rămas cu un om mai puţin pe teren. Brazilianul Jo a fost eliminat direct, după ce l-a lovit pe Evghen Lozovoi.

Peste 12 minute, contrar cursului jocului, elevii lui Ştefan Stoica au deschis scorul. Kalu a punctat în urma unui contraatac.

În ultimul minut din timpul regulamentar al partidei, Jean Marie Amani a scăpat singur spre poarta apărată de Artiom Gaiduchevici, a şutat dar mingea a nimerit bara. Tot jucătorul Zimbrului a fost cel care a recuperat, a trimis mingea în afara careului, până la Alexandru Vremea, care a înscris un gol de generic şi a stabilit rezultatul final de 2-0.

"Aşa a fost faza. Amani a agăţat acea minge, mi-a pasat şi am hotărât să şutez şi s-a primit un gol frumos. Important e că am obţinut victoria şi cele trei puncte. Zimbru pe teren propriu trebuie să câştige. Cele trei puncte nimeni nu poate să le ia uşor la Zimbru acasă", a spus mijlocaşul Zimbru, Alexandru Vremea.

"Încă jucătorii nu au ajuns sută la sută la potenţialul în ceea ce priveşte pregătirea fizică. Încet, încet vom ajunge acolo. Când o să fie pregătiţi sută la sută, atunci vom avea şi puncte multe. Deja avem şase puncte din tot atâtea posibile. Este foarte important pentru noi", a declarat antrenorul Zimbru Ştefan Stoica.

După meci, antrenorul Daciei, Igor Dobrovolski a fost scump la vorbă.

"Nu am ce comenta. Toţi suntem în rahat şi atât", a spus antrenorul Daciei.

Aceasta este a doua victorie consecutivă pentru Zimbru în noua ediţie a Diviziei Naţionale. De partea cealaltă, Dacia nu are niciun punct acumulat după două etape, partida din runda inaugurală, cu Milsami, a fost amânată.

Într-un alt meci din etapa a doua, Dinamo Auto a remizat pe teren propriu cu Zaria, scor 0-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑