Fără eliminați și cu schimbări la dispoziție, Barça a terminat meciul de Cupă în 10 oameni



03 декабря 2015

 

Fără eliminați și cu schimbări la dispoziție, **Barça a terminat meciul de Cupă în 10 oameni**

VIDEO Barcelona - Villanovense 6-1. Campioana Spaniei a câştigat la pas meciul retur cu Villanovense din 16-imile de finală din Cupa Regelui. Deși nu a avut vreun eliminat și mai avea la dispoziție două schimbări, Barcelona terminat partida în inferioritate numerică.

În ultimele 15 minute, gruparea catalană a evoluat în 10 oameni, după ce Jeremy Mathieu (foto, în dreapta) s-a accidentat şi nu a fost înlocuit, deşi catalanii mai puteau opera două schimbări. Scorul era deja 6-1 pentru formația blaugrana.

În momentul accidentării lui Mathieu, Barcelona efectuase o singură schimbare: Gumbau în locul lui Dani Alves, la pauză. Pe banca de rezerve se aflau Neymar, Iniesta, Suarez, printre alţii, dar antrenorul Luis Enrique a preferat să nu rişte o altă accidentare. Din aceleași motive i-a lăsat în afara lotului pentru meciul de miercuri și pe Messi, Pique, Rakitic, Busquets și Jordi Alba.

"Am decis să nu riscăm cu Mathieu, iar cei care stăteau pe bancă nu au făcut încălzirea şi nu putea intra aşa în teren. Îmi cer scuze dacă cineva s-a simţit ofensat, dar nu puteam face altfel", a spus Luis Enrique, la finalul meciului.

"Este, probabil, lipsă de respect. Poate au avut motivele lor, dar dacă era 2-1, probabil făceau schimbare. Eu aș fi făcut schimbare", a spus antrenorul lui Villanovense, Julio Cobos.

Barcelona s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei, după ce în tur a înregistrat o remiză albă în deplasare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑