Astra îl poate pierde pe Budescu. Are ofertă scrisă pentru el: "Depinde şi de dorinţa lui"



03 декабря 2015

 

**VIDEO** Astra îl poate pierde pe Budescu. Are ofertă scrisă pentru el:

Constantin Budescu a fost aproape de o plecare de la Astra în această vară, când a fost la un pas să se înţeleagă cu Gigi Becali şi să ajungă la Steaua. Patronul campioanei îl doreşte în continuare, dar se pare că destinaţia internaţionalului român este alta.

Dani Coman a recunoscut că Astra a primit o ofertă scrisă pentru golgheterul liderului, dar aceasta este din ţările arabe. Giurgiuvenii ar urma să primească 1,1 milioane de euro dacă se despart de Budescu.

"Este adevărat. A venit o ofertă scrisă pentru Budescu, chiar astăzi, din ţările arabe. O vom analiza şi vom discuta. Nu ştiu ce îşi doreşte Budescu şi nu ştiu dacă a discutat cu reprezentanţii clubului. Vom vedea zilele următoare. Avem timp să discutăm.

Nu ştim dacă va pleca sau nu, dar ultimul cuvânt îl va avea domnul Niculae. E o ofertă de 1,1 milioane de euro.

Budescu este un jucător important, un jucător exponenţial, care a dat foarte multe goluri pentru noi. Va fi foarte greu, dar eu cred că până la vară nu va pleca niciun jucător de la Astra", a declarat Coman, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

"Jucătorii care-mi plac și pe care-i vreau sunt Alibec, Budescu, Junior Morais și Enache. Că nu pot să-i iau, asta e altceva. La fel cu Bancu, Mateiu și Ivan. Dar nu vreau să mai fiu ironizat de Coman de la Astra. Că dacă vreau să cumpăr, eu cumpăr. Vreau să fac echipa de români, așa cum am făcut și în trecut", a spus Becali, joi, în direct la Digi Sport.

În vară, Dinu Gheorghe, fostul preşedinte al Astrei, a recunoscut că patronul Niculae a refuzat o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Budescu. Gigi Becali a renunţat la achiziţionarea jucătorului, după ce a aflat pretenţiile financiare ale lui Niculae.

"Au fost oferte în permanență pentru Budescu, dar domnul Niculae nu i-a dat drumul. Când am fost eu la Astra, au fost oferte în permanență, veneau periodic. Anul trecut și-a prelungit contractul și mai are doi ani din cei 3 pe care a semnat cu Astra. Nu are nicio clauză, eu i-am făcut contractul. Are un salariu foarte bun pentru România. Dacă vine cineva să îi ofere un salariu mai bun, să îi dea și Astrei probabil 2-3 milioane și domnul Niculae îl dă fără nicio problemă. A fost o ofertă mare pentru el, de un milion și jumătate de euro", spunea Dinu Gheorghe, în vară.

11 goluri şi 9 pase decisive şi-a trecut în cont Budescu în cele 24 de meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑