Juventus pune la cale un plan pentru transferul lui Cuadrado. Golul columbianului cu Pandurii



04 февраля 2014

 

Juventus pune la cale un plan pentru transferul lui Cuadrado. **VIDEO** Golul columbianului cu Pandurii

Columbianul Juan Cuadrado, care a impresionat în ultimele sezoane la Fiorentina, este dorit cu ardoare de Juventus, care plănuiește să îl ia la finalul acestui sezon.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani ar putea fi elementul-cheie în schimbarea gândită de antrenorul Antonio Conte, care din sezonul viitor vrea să treacă la sistemul 4-3-3, potrivit presei italiene.

Fotbalistul columbian este deținut în coproprietate de Fiorentina și Udinese, iar misiunea lui Juventus s-ar putea îngreuna, în cazul în care "violeții" ar achiziționa și cealaltă jumătate din drepturile federative ale jucătorului, fiindcă pretențiile lor ar crește.

"Zebrele" pregătesc planul pentru a-l atrage la Torino pe Cuadrado, care are același impresar ca Mirko Vucinic, muntenegreanul pe care Juventus a vrut să îl dea la schimb cu interistul Guarin, în această iarnă, după cum informează goal.com. Agentul a discutat cu oficialii torinezi, care sunt pregătiți să facă o ofertă, atunci când se va ivi ocazia.

Juventus își ia măsuri de siguranță, în cazul în care nu va reuși să îl aducă pe sud-american. Alessio Cerci, atacantul rivalei locale FC Torino, a marcat 10 goluri în 22 de meciuri în acest sezon de Serie A și a intrat în atenția campionilor.

Juan Cuadrado a jucat, în acest sezon, în ambele meciuri ale Fiorentinei cu vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, în acest sezon de UEFA Europa League. În primul a și marcat un gol (69), deși a jucat numai o jumătate de oră. A bifat toate cele 90 de minute în returul jucat la Cluj, însă fără a-și mai trece numele pe lista marcatorilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑