Jason Polakow a devenit primul om care a făcut windsurfing pe legendarele valuri din Nazare



04 февраля 2016

Jason Polakow a devenit primul om din lume care a făcut windsurfing pe legendarele valuri din Nazare în Portugalia. Australianul a avut parte de valuri gigant de 13 metri înălţime. 

Jason Polakow a studiat timp de un an valurile din Nazare înainte de face windsurfing pe ele. Australianul s-a descurcat de minune în câteva rânduri, dar nu a putut evita unele căzături.

Chiar şi aşa, dublul campion mondial susţine că a avut parte de cele mai frumoase clipe din carieră pe valurile din Nazare.

"Este un loc extraordinar, aici în Nazare. Am aşteptat acest moment de aproximativ doi ani. A fost dificil să calculez mai multe chestii tehnice, dar a fost necesar pentru a reuşi. Cu siguranţă, este un vis devenit realitate", a spus Polakow. 

Valurile din Nazare pot ajunge până la o înălţime de 31 de metri. Polakow nu se opreşte la performanţa obţinută în Portugalia şi vrea să bată un record mondial. Australianul îşi doreşte să facă windsurfing pe valuri cu o înălţime de cel puţin 19 metri pentru a doborî recordul.

Jason Polakow este considerat o legendă a sporturilor extreme. Australianul are în palmares mai multe trofee şi în sporturile cu motor. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑