Zimbru nu renunţă la lupta pentru cupele europene. "Galben-verzii" sunt dispuşi să câştige toate meciurile în acest sezon



 

Zimbru nu renunţă la lupta pentru cupele europene! "Galben-verzii" sunt decişi să câştige toate meciurile rămase în acest sezon, inclusiv partida de vineri, cu Dinamo-Auto. În aceeaşi zi se vor juca alte patru meciuri ale etapei a 25-a din Divizia Naţională. Victoria din deplasare cu Milsami le-a readus încrederea celor de la Zimbru, care nici nu se gândesc la un alt rezultat decât trei puncte în meciul de vineri cu Dinamo-Auto.

"Abia acum am ajuns la forma fizică pe care ne-o dorim. Suntem mai încrezuţi. Ultimul meci a fost unul dintre cele mai bune din acest sezon. Nu contează cu cine jucăm. Cu Dinamo-Auto, cu FC Tiraspol sau cu Sheriff. Pentru noi, fiecare meci este ca unul de Cupă. Vom juca bine în fiecare meci. Aşa cum am făcut-o cu Milsami", a declarat jucătorul echipei Zimbru Anatolie Cheptene.

"Obiectivul este să ajungem în cupele europene, sau prin Cupă, sau prin locul trei în campionat. Vom lupta până la final ca să obţinem acest obiectiv", a spus Xavier Ademar, jucător la Zimbru.

Campioana Sheriff deja şi-a asigurat victoria cu Rapid, la masa verde. Celelalte meciuri se vor juca, la fel, vineri. Partidele Dacia - Academia, Veris - Speranţa şi FC Costuleni - Milsami vor începe la ora 15:00. Startul meciului FC Tiraspol - Olimpia este programat la 17:00, iar Zimbru se va duela cu Dinamo-Auto de la ora 18.00.

Sheriff este lider detaşat în campionat, unde este urmată în continuare de FC Tiraspol şi Dacia. În prima parte a clasamentului se mai află Veris, FC Costuleni şi Zimbru.

Milsami se află pe locul şapte, la 19 puncte distanţă de ocupanta locului opt, Dinamo-Auto. Academia şi Speranţa sunt cele două echipe de pe locurile retrogradabile.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑