&SONDAJ Votează cel mai frumos gol marcat în turul sferturilor de finală din Europa League



 

**VIDEO&SONDAJ** Votează cel mai frumos gol marcat în turul sferturilor de finală din Europa League

Spectacolul campionilor a revenit joi seară la Digi Sport și pe digisport.ro cu partidele tur din sferturile de finală ale Europa League, după ce marți și miercuri au avut loc disputele din UEFA Champions League.

Digi Sport a transmis ÎN DIRECT trei dintre cele patru partide jucate în a doua competiție intercluburi din Europa. În total s-au marcat 6 goluri iar digisport.ro vă oferă posibilitatea de a vota cea mai frumoasă reușită.

1. Matias Delgado - Decarul lui FC Basel a marcat o dublă în partida câștigată de elvețieni, pe propriul teren, în fața Valenciei. Mijlocașul de 31 de ani venit liber de contract în vara lui 2013 de la Al-Jazira a deschis scorul în minutul 34 cu un șut de la marginea careului.

2. Valentin Stocker - Artipa stângă a lui Basel a stabilit scorul final, 3-0, în meciul cu Valencia și a înscris golul care practic trimite gruparea elvițiană în semifinalele Europa League. Jucătorul cotat la 7.000.000 de euro a finalizat elegant un contraatac în prelungirile partidei

3. Eduardo Salvio - Benfica s-a impus în Olanda, pe terenul lui AZ Alkmaar cu golul reușit de mijlocașul de bandă dreaptă în minutul 48. Argentinianul a reluat spectaculos de la 16 metri, din prima, o minge respinsă de portarul gazdelor.

VOTEAZĂ MAI JOS GOLUL SERII ÎN EUROPA LEAGUE

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑