LIVE &SCORE HCM Baia Mare – Dinamo Sinara (18:00), în direct pe Digi Sport 2. Obiectiv: Final Four



**LIVE VIDEO&SCORE** HCM Baia Mare – Dinamo Sinara (18:00), în direct pe Digi Sport 2. Obiectiv: Final Four

HCM Baia Mare dispută de la ora 18:00 prima manșă a sferturilor de finală din Liga Campionilor, contra formației ruse Dinamo-Sinara Volgograd. Partida va fi în direct pe Digi Sport 2 și cele mai spectaculoase faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro.

Intrată în faza a doua a competiției, grupele principale, fără vreun punct, campioanele României au reușit un parcurs incredibil și au încheiat pe locul trei în grupă, după patru victorii în ultimele șase jocuri. Astfel, au reușit să se califice între primele 8 echipe ale continentului pentru prima oară în istorie.

Dacă reușește să elimine pe Dinamo, HCM ar fi a doua formație din România care atinge faza semifinală a celei mai importante întreceri a cluburilor, după Oltchim Rm. Vâlcea. Nu va fi însă ușor contra unei echipe solide și care are o tripletă de atac redutabilă.

Anna Kochetova, Olga Akopian și Daria Dmitrieva au marcat împreună 60% dintre golurile echipei ruse îna ctuala ediție a Champions League, ele fiind principala amenințare pentru Paula Ungureanu.

Va fi de asemenea și o revedere emoționantă pentru Ksenia Makeeva, jucătoarea în vârstă de 24 de ani care vara trecută a venit la Baia Mare după 8 sezoane petrecute la Volgograd. Formația rusă vine după o dureroasă eliminare în sferturile campionatului Rusiei, în fața echipei Astrahanochka Astrakhan, meciul decisiv fiind pierdut cu 42-43.

Returul disputei dintre HCM și Dinamo se va disputa peste o săptămână, sâmbătă 11 aprilie, de la ora 14:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑