Steliștii se bucură că vor juca doar pe Arena Națională, din sezonul viitor: “Mi se pare mai frumos”



 

**VIDEO** Steliștii se bucură că vor juca doar pe Arena Națională, din sezonul viitor: “Mi se pare mai frumos”

Steaua a anunțat deja că nu va disputa niciun meci în sezonul viitor pe stadionul din Ghencea, toate partidele urmând să aibă loc pe Arena Națională. Autor al unui gol în semifinala de Cupă jucată joi pe cel mai mare stadion al țării, 3-1 cu Petrolul, Gabi Iancu se bucură că va evolua mai mult pe acest gazon.

Cu o zi înainte de disputa de la Mediaș, unde Steaua n-a mai câștigat din 2009, Iancu a surprins pe toată lumea cu declarațiile despre adversarii din Ardeal: “Nu știu nici un jucător, fără nicio aroganță, vreo doi, dar nu mă prea uit la alte echipe. Nici nu știu pe ce loc e, sincer să fiu. Noi mergem acolo să câștigăm nu contează cu cine jucăm. Ne trebuia un meci ca acesta pe care l-am avut cu Petrolul, avem încredere, sper ca și celelalte meciuri să avem evoluții foarte bune. Noi dacă jucăm bine și vom câștiga tot, nu avem de ce să ne fie teamă. Ne uităm doar la noi și atât.”

Iancu nu regretă că nu va mai juca în Ghencea din sezonul viitor, ci doar pe Arena Națională: “E mai frumos, e stadionul mai nou, lumea vine în număr mare. Sperăm să vină și la celelalte meciuri. Mă bucur, mi se pare mai frumos, gazonul e foarte bun, se face atmosferă foarte frumoasă.”

Fotbalistul campioanei nu înțelege de ce e atâta presiune asupra Stelei și asupra antrenorului ei, fiind de părere că Gâlcă nu ar trebui să plece: “Mi se pare inutilă presiunea asta. Suntem momentan la 4 puncte, am avut 7 puncte, suntem în finala Cupei, a celeilalte cupe (n.r. Cupa Ligii). Normal, Gâlcă, de ce să nu rămână, a făcut treabă bună și sperăm să câștigăm cupele și campionatul.”

În fine, cu umor, după ce a contribuit cu un gol la calificarea în finală, Gabi Iancu a comentat dorința celor de la U Cluj ca ultimul act al Cupei României să se dispute pe Cluj Arena: “Cred că vor să piardă acasă! Cred că o să fie pe Național Arena și o să vină mai mulți suporteri de-ai noștri.”

Gaz Metan Mediaș - Steaua se dispută duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑