Faza serii la derby-ul Dinamo - Steaua. Ce a făcut Balaj cu o sticlă de apă aruncată din tribune



**Faza serii la derby-ul Dinamo - Steaua.** Ce a făcut Balaj cu o sticlă de apă aruncată din tribune

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3 a fost ca de fiecare dată un meci încins atât pe teren, cât și în tribune. Partida a fost întreruptă timp de 20 de minute în repriza secundă și putea fi chiar oprită definitiv. Arbitrul Balaj a gestionat însă excelent poate cel mai tenisionat moment al disputei.

Meciul dintre Dinamo și Steaua a început cu o întârziere de câteva minute. Fanii gazdelor au aruncat cu torțe în teren înainte de primul fluier al lui Balaj, dar au scos la iveală tot arsenalul din dotare abia în startul părții secunde, când la poarta din fața lor se afla Arlauskis.

După doar 20 de secunde scurse din repriza secundă centralul Cristi Balaj a oprit meciul și a trimis cele două formații la cabine. Aproape 20 de minute mai târziu, spiritele s-au mai liniștit și fotbaliștii celor două formații au revenit pe teren. Între timp, Balaj le transmisese la vestiare gazdelor că va opri partida dacă din tribune se vor mai arunca obiecte.

Exact în momentul în care roș-albaștrii au ieșit de pe tunel și au făcut primii pași pe gazon, un fan al lui Dinamo a aruncat o sticlă cu apă care a trecut razant pe lângă capul lui Adi Popa. Fotbalistul Stelei a i-a predat-o lui Balaj.

Arbitrul putea pune punct în acel moment partidei, însă a făcut un gest pe care nimeni nu-l aștepta. A desfăcut sticla, a luat o gură de apă și apoi a mers către arbitrul de rezervă predând obiectul. Întrebat de rezerva Daniel Mitruți dacă să treacă și acest incident în raport, Balaj i-a făcut semn că nu.

VIDEO CU INCIDENTUL, ÎN CURÂND

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑