Simona Halep, nominalizată pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie în circuitul WTA



**VIDEO** Simona Halep, nominalizată pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie în circuitul WTA

Simona Halep se lista jucătoarelor nominalizate pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii aprilie în circuitul WTA. De asemenea, românca de pe locul 2 mondial este protagonistă într-un alt schimb spectaculos din cursul lunii trecute.

Halep a fost nominalizată pentru o lovitură din timpul meciului cu iberica Garbine Muguruza, din cadrul turneului de la Stuttgart, acolo unde Simona a ajuns până în semifinale.

În setul decisiv al întâlnirii, Simona Halep a reuşit să îşi adjudece game-ul al cincilea, la scorul de 2-2, pe propriul serviciu, de o manieră entuziasmantă. La 40-15, după mai multe schimburi de mingi, Simona a fost trimisă în colţul terenului, după un forehand puternic al adversarei.

Sportiva noastră nu numai că a ajuns mingea, dar a şi trimis-o în terenul adversarei, cu o lovitură de dreapta, în diagonală, la care Muguruza nu a mai avut replică.

În acelaşi timp, Halep este protagonistă într-un alt schimb nominalizat la titlul de lovitura lunii. Este vorba despre un punct câştigat de daneza Caroline Wozniacki, în semifinala pe care românca a pierdut-o în trei seturi.

Celelalte jucătoare nominalizate pentru lovitura lunii aprilie sunt Madison Keys, Andrea Petkovic şi Angelique Kerber.

Fanii pot vota pe site-ul WTA, lovitura câştigătoare urmând să fie anunţată pe data de 8 mai.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑