Real este iubită și la Torino. O fată a izbucnit în lacrimi când l-a îmbrățișat pe Ronaldo



 

**VIDEO** Real este iubită și la Torino. O fată a izbucnit în lacrimi când l-a îmbrățișat pe Ronaldo

VIDEO Sevilla - Real Madrid 2-3. Elevii lui Carlo Ancelotti au parte de fani în orice colț al lumii. Și la Torino, acolo unde marți vor da piept cu Juventus, în prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League, fotbaliștii Realului au avut parte de o primire călduroasă. Cristiano Ronaldo a fost cel mai adulat.

”Galacticii” au câștigat un meci extrem de important în fieful andaluzilor în La Liga, se mențin la două puncte în spatele Barcelonei iar acum se pregătesc pentru manșa tur a semifinalelor UEFA Champions League, contra celor de la Juventus Torino, recent încoronată pentru a patra oar[ consecutiv drept campioana Italiei.

Imediat cum au călcat pe pământ italian, la ieșirea din aeroport, spaniolii au fost solicitați pentru autografe. O atenție specială a primit Ronaldo, care a fost rugat de o fată să-i acorde un autograf pe un tricou al Realului, pe care de altfel îl și purta. Fata l-a rugat apoi s-o lase să-l îmbrățișeze iar portughezul s-a conformat.

Juventus - Real Madrid, prima manșă a semifinalei UEFA Champions League, care se va juca marți, 5 mai, de la ora 21:45, la Torino, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

În acel moment, italianca a izbucnit în lacrimi, fiind extrem de emoționată pentru că are șanse de a-l cunoaște personal pe CR7.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑