Effenberg îl critică pe Guardiola și dă exemplu dubla cu Real: "Vrea să joace ofensiv cu orice preț!"



 

**Effenberg îl critică pe Guardiola** și dă exemplu dubla cu Real:

Stefan Effenberg, fostul căpitan al lui Bayern Munchen, l-a criticat pe antrenorul bavarezilor, Pep Guardiola, înaintea dublei nemților cu Barcelona.

"Acum, Bayern are mereu o posesie între 65 şi 70% şi vrea să joace ofensiv cu orice preţ. A ieşit rău în semifinala din 2014, atât la Madrid, cât şi acasă", a declarat Effenberg pentru revista Kicker, referindu-se la duelul de acum un an împotriva lui Real Madrid.

VIDEO Bayern - Real 0-4. În 2014, Real a eliminat-o pe Bayern în semifinalele UEFA Champions League, cu scorul general de 5-0.

Effenberg crede că sunt situaţii în care trebuie să schimbi aşezarea tactică şi a amintit cum fostul său antrenor, Ottmar Hitzfeld, folosea uneori o tactică defensivă la meciurile cu miză mare.

Effenberg a fost căpitanul echipei care, cu Hitzfeld pe banca tehnică, a câştigat Liga Campionilor în 2001.

Înaintea semifinalei de UEFA Champions League cu FC Barcelona, Effenberg vede echipa spaniolă ca favorită, cu şanse de calificare de 60%.

În opinia lui Effenberg, aceste dueluri vor fi "examenul" pentru excelenţă pentru Guardiola şi concepţia sa despre fotbal. Germanul nu crede că, în cazul unui eşec, Guardiola va pleca la finalul sezonului, cu un an înainte de încheierea contractului. "Un antrenor al lui Bayern nu poate dezerta", a spus el.

Barcelona - Bayern este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 21:45. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Agerpres

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑