Arlauskis a explicat de ce a ieșit grăbit de pe teren la derby: ”Tremura, era speriat”



Arlauskis a explicat de ce a ieșit grăbit de pe teren la derby: **”Tremura, era speriat”**

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Derby-ul Ligii 1 a fost întrerupt pentru aproximativ 20 de minute în startul reprizei secunde din cauza incidentelor provocate de către fanii roș-albilor.

Arlauskis a plecat la vestiare imediat cum arbitrul Cristi Balaj a făcut semn că meciul se va întrerupe. Fuga portarului de la Steaua i-a iritat pe cei de la Dinamo, care consideră că lituanianul a exagerat destul de mult.

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a explicat, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, care au fost motivele care l-au împins pe portar să reacționeze în acel fel.

”Arla mi-a spus că i-a comunicat lui Balaj faptul că a mai picat o petardă lângă el iar arbitrul le-a făcut semn să iasă. El s-a grăbit să plece spre vestiare și de aici s-a creat confuzia, dar nu a plecat de capul lui.

În acele momente, Arlauskis era destul de speriat, tremura, era afectat de acele petarde care au explodat în spatele său. După meci, când s-a mai calmat mi-a spus că a trăit o stare de frică, de panică”, a conchis Argăseală.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑