Steaua a învins Dinamo, dar cei de la ASA tot cred în titlu: ”Meciurile cu Astra și Petrolul ne vor fi la discreție”



Steaua a învins Dinamo, dar cei de la ASA tot cred în titlu: **”Meciurile cu Astra și Petrolul ne vor fi la discreție”**

VIDEO Dinamo - Steaua 1-3. Victoria roș-albaștrilor din derby nu i-a speriat pe cei de la ASA Târgu Mureș, care mai cred în continuare în șansele lor de a câștiga primul titlu din istoria clubului.

Narcis Răducan, președintele liderului din Liga 1, a spus că a sperat într-o victorie a roș-albilor în derby sau la un egal, dar nici victoria roș-albaștrilor nu l-a demoralizat, după cum susține într-o declarație pe care a făcut-o pentru sptfm.ro.

”Tot pe noi trebuie să ne bazăm și să ne câștigăm punctele rămase în joc. Urmează un meci cu Mediaș, un meci extrem de dificil, o echipă care are lângă ea un antrenor, Cristi Pustai, care ne știe. Va fi greu și pentru că echipa trage să evite retrogradarea și se va lega de orice aspect.

Apoi, vom avea o dublă cu Astra și cu Petrolul. Important va fi în ce ipostază le vom întâlni, pentru că dacă nu mai au nicio miză, meciurile vor fi la discreția noastră”, a spus Răducan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑