Andy Murray a câştigat primul său titlu pe zgură. Ce impresii are britanicul



Foto: nos.nl

Andy Murray a câştigat primul său titlu pe zgură! Britanicul a câştigat turneul ATP de la Munchen după ce l-a învins în finală pe Philipp Kohlschreiber.

Andy Murray l-a învins în finala de la Munchen pe germanul Philipp Kohlschreiber în trei seturi cu scorul de 7-6 5-7 7-6. Murray a reuşit în acest meci un break-point şi 17 aşi. El a obţinut a treia victorie în faţa lui Kohlschreiber din totalul de patru meciuri directe.

Finala de la Munchen a început duminică seara, însă a fost întreruptă din cauza ploii şi a fost reluată abia luni. Murray a câştigat primul său titlu pe zgură. Tenismanul spune că nu are evoluţii prea bune pe această suprafaţă.

"Cred că nu sunt foarte bun pe zgură. Din acest motiv ar trebui probabil să fie câteva terenuri cu asemenea suprafaţă în Marea Britanie", a spus tenismanul.

Andy Murray a câştigat al 32-lea titlu din carieră şi primul din acest an. În urma acestui succes, britanicul a primit 80.000 de euro şi 250 de puncte în clasamentul ATP.

Murray nu are timp pentru odihnă. Miercuri, el va juca în turul doi la turneul ATP de la Madrid. Acolo, Andy Murray s-ar putea duela din nou cu Kohlschreiber, dacă acesta îl va învinge în prima rundă pe Alejandro Falla. Confruntarea va avea loc marţi după amiază.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑