BĂTAIE GENERALĂ la un meci de fotbal în Brazilia. Poliţia a intervenit rapid



 

Violenţe grave în Brazilia la finalul unei partide de fotbal din statul Ceara. Suporterii unei echipe au provocat violenţe după ce formaţia lor favorită a pierdut titlul în ultimele minute ale partidei. Poliţia a fost nevoită să intervină cu gaze lacrimogene pentru a calma spiritele.

Finala campionatului din statul brazilian Ceara s-a încheiat cu incidente grave. Echipa Fortaleza şi-a asigurat titlul după un gol marcat în ultimele minute ale partidei cu Ceara.

Suporterii echipei învingătoare au invadat terenul pentru a sărbători succesul alături de jucători. Acesta gest i-a nemulţumit pe fanii formaţiei adverse, care au început să arunce cu diferite obiecte în teren, inclusiv cu scaune. Suporterii echipei Fortaleza au ripostat, iar acest fapt a declanşat haosul pe stadion.

Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a calma spiritele. Incidentele au avut loc pe stadionul Castelao din oraşul Fortaleza, acolo unde vara trecută s-au jucat şase meciuri de la Campionatul Mondial.

Este pentru a doua oară în ultima lună când în Brazilia se întâmplă astfel de violenţe la un meci din campionatul unui stat. La începutul lunii aprilie, înainte de meciul dintre Recife şi Santa Cruz, suporterii echipei oaspete au provocat violenţe din cauza că o parte dintre ei nu au fost lăsaţi să intre la timp pe stadion.

Atunci, mai mulţi suporteri au fost răniţi din cauza intervenţiei forţelor de ordine.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑