Fostul portar al Barcelonei Victor Valdes a picat testele medicale la echipa franceză AS Monaco



 

Victor Valdes a rămas pe drumuri. Fostul portar al Barcelonei a picat testele medicale la echipa franceză AS Monaco chiar înainte să semneze contractul şi riscă să-şi încheie cariera fotbalistică.

Fostul portar al Barcelonei, Victor Valdes a plecat de la echipa catalană în acest intersezon şi a ajuns în Franţa ca să semneze cu formaţia AS Monaco. Fostul mare portar "blaugrana" nu a mai apucat însă să semneze contractul, din cauza unor probleme medicale depistate în timpul vizitei medicale.

Informaţia a apărut iniţial pe reţelele de socializare, după care a fost confirmată de oficalii clubului din principat. "Valdes este accidentat şi nu va juca la echipa noastră", a declarat pentru presa franceză vicepreşedintele lui Monaco, Vadim Vasiliev.

Valdes s-a accidentat grav la genunchi în luna martie, iar dacă nu va reuşi să-şi rezolve problemele ar putea să-şi încheie cariera profesionistă.

Portarul de 32 de ani a jucat la Barcelona în ultimii 12 ani. Acesta a adunat 535 de prezenţe în tricoul echipei spaniole, câştigând şase titluri şi trei trofee ale Ligii Campionilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑