Valentin Lazăr a fost propus și el turcilor de la Konyaspor! Are clauză de reziliere de un milion €



04 августа 2014

 

**VIDEO** Valentin Lazăr a fost propus și el turcilor de la Konyaspor! Are clauză de reziliere de un milion €

Turcia a fost o destinație atractivă în această vară pentru fotbaliștii români. Astfel, doi dintre titularii echipei naționalei, Ciprian Marica și Gabi Torje, au ajuns coechipieri la Konyaspor, echipă care invstește puternic în ultima perioadă.

Totuși, cei doi ar putea să nu rămână singurii români de la echipă. Asta deoarece impresarul Cristea Opria, agentul lui Gabi Torje, a mărturisit că l-a propus grupării din Turcia și pe dinamovistul Valentin Lazăr. În cazul în care oficialii lui Konya se vor decide să-l transfere pe mijlocaș, gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare nu poate face nimic să împiedice achitarea clauzei de reziliere.

“Când am fost ultima oară acolo, turcii m-au întrebat dacă știu vreun atacant de valoare, iar eu l-am propus pe Marica. Nu m-am ocupat eu de nimic, le-am zis doar că pot să le mai dau o bandă stângă din România, ca să aibă cel mai tare atac.

L-am propus și pe Lazăr, el pe stânga, pe dreapta Torje, iar în față Marica, și le-am zis că și-au făcut un atac extraordinar. Lazăr e un jucător de clasă, care deja a dovedit la Dinamo că are calitate, și marchează, și pasează.

Dacă îi acceptă clauza de reziliere, e ca și pierdut, fie că vor, fie că nu vor cei de la Dinamo”, a spus impresarul, în direct la Fotbal Club. 

Источник – DIGIsport


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑