LIVE SCORE& Real Madrid - Tottenham (19:15), ÎN DIRECT la Digi Sport 2



04 августа 2015

**LIVE SCORE&VIDEO** Real Madrid - Tottenham (19:15), ÎN DIRECT la Digi Sport 2

Fotbalul de clasă continuă la Digi Sport. Superturneul amical Audi Cup, de la Munchen, se bucură şi la ediţia a patra de o participare de cinci stele.

Granzii Europei fac ultimele pregătiri pentru noul sezon la Audi Cup, numai la Digi Sport. Bayern Munchen, Real Madrid, Milan şi Tottenham promit un fotbal de cinci stele la Munchen marţi şi miercuri seară, în direct la Digi Sport.

Cele mai titrate echipe ale Europei, cu 22 de Cupe ale Campionilor câştigate împreună, Real Madrid, Milan şi Bayern, şi una din forţele din Premier League, Tottenham, promit două zile de spectacol de neuitat pe Allianz Arena.

Primele intră în scenă Real şi Tottenham astăzi, de la ora 19:15, în direct la Digi Sport 2. De la 21:45, în direct la Digi Sport 1, se joacă a doua semifinală a turneului, dintre câştigătoarea a două trofee Audi Cup, Bayern, şi singura echipă invitată la toate ediţiile, AC Milan. Toate fazele video vor fi pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Miercuri este seara finalelor: cea mică de la 19:15, în direct la Digi Sport 2, iar bătălia pentru trofeu de la 21:45, în direct la Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑