Un fost mare jucător al Stelei spune ce-i lipsește lui Varela pentru a fi căpitan: ”Nu poate fi un lider acum”



04 августа 2015

 

**VIDEO** Un fost mare jucător al Stelei spune ce-i lipsește lui Varela pentru a fi căpitan: ”Nu poate fi un lider acum”

Steaua a remizat cu Partizan pe ”Arena Națională”, scor 1-1, astfel că echipa care se va califica în play-off-ul UEFA Champions League se va decide în returul de la Belgrad, care se va juca miercuri, 5 august, de la ora 21:30.

Unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai Stelei din anii ’80, Gabi Balint, analist Digi Sport în prezent, crede că trupa lui Mirel Rădoi trebuie să știe să gestioneze cu tact presiunea meciului retur din Serbia.

”Singura problemă de care îmi este teamă este presiunea publicului, a meciului și dacă jucătorii care vor intra vor face față. Nu au un lider, atât de important este un lider în acest moment. Un jucător cu experiență care mereu să-i adune, să-i încurajeze, să vorbească cu ei.

Nu cred că Varela poate fi un lider în acest moment. Este un jucător care nu vorbește foarte mult în teren. Este mai retras și în teren nu este un jucător care să iasă mereu în față.

Varela își face treaba și o face bine, dar cam atât. Nu este un jucător care să dea curaj, care să tragă echipa după el”, a spus Balint, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”.

Partizan - Steaua, manșa a doua din turul trei preliminar al UEFA Champions League, se va disputa miercuri 5 august, de la ora 21:30, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑