Milsami Orhei speră la o calificare miraculoasă în play-off-ul Ligii Campionilor



04 августа 2015

 

"Vulturii roşii" speră la o calificare miraculoasă în play-off-ul Ligii Campionilor. După ce au pierdut meciul tur cu Skenderbeu, scor 0-2, jucătorii lui Milsami sunt siguri că pot întoarce rezultatul.

Antrenorul "vulturilor", Iurie Osipenco a declarat că toată echipa speră la un miracol: "Înţelegem foarte bine că va fi foarte greu, dar în fotbal mai există şi minuni. Sperăm şi noi la o minune ca să ne calificăm în turul următor al Ligii Campionilor. Băieţii sunt plini de speranţe. Toţi cred că se poate, iar acest lucru e cel mai important".

Jucătorii echipei Milsami sunt hotărâţi să întoarcă rezultatul din meciul tur de la Chişinău. Săptămâna trecută, "vulturii-roșii" au fost învinşi cu scorul de 2-0.

"Clar că e posibil să ne calificăm. Ei au putut să ne marcheze, de ce nu noi nu am putea să înscriem acolo", a opinat mijlocaşul Gheorghe Andronic. 

"Dacă vom reuşi să înscriem în prima repriză, după ocaziile pe care le vom crea, atunci avem şansa să întoarcem rezultatul. Ne vom concentra la ce avem de făcut în teren şi să obţinem un rezultat bun, indiferent că jucăm în deplasare", a menţionat fundaşul Petru Racu. 

În meciul din manşa secundă cu Skenderbeu, Osipenco nu va putea conta pe fundaşul Adil Rhaili. Marocanul este suspendat pentru cumul de cartonaşe.

Căpitanul Romeo Surdu a făcut deplasarea în Albania, însă evoluţia lui în acest meci este sub semnul întrebării.

Partida retur dintre Skenderbeu şi Milsami va avea loc miercuri, cu începere de la ora 21:45. Meciul se va desfăşura pe Elbasan Arena, stadion situat la 125 de kilometri de oraşul Korce, localitatea campioanei Albaniei.

Dacă nu va reuşi să elimine Skenderbeu din Liga Campionilor, Milsami nu îşi va încheia evoluţia în cupele europene. Echipa din Orhei va juca în continuare în play-off-ul Ligii Europei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑