EXCLUSIV 'Săgeată', foarte optimist înaintea derby-ului cu Steaua: "A venit momentul să-i batem!"



04 августа 2015

**VIDEO EXCLUSIV** 'Săgeată', foarte optimist înaintea derby-ului cu Steaua:

Dinamo a avut un început promițător de campionat și speră, în sfârșit, la o victorie în fața Stelei.

Marius Niculae crede că a sosit momentul unui succes în fața roș-albaștrilor, după o serie de rezultate negative. Fostul atacant al lui Dinamo ar putea să urmărească derby-ul chiar din Peluza Cătălin Hîldan.

"Eu cred că va veni momentul ca Dinamo să o învingă pe Steaua. Sper să vină acest moment duminică! Steaua are un meci foarte greu (n.n. cu Partizan, miercuri), Dinamo este pe val și a arătat o formă bună. A venit momentul să-i batem!

Foștii mei colegi au valoare, e timpul ca Patrick Petre să demonstreze că e mai bun ca tatăl lui, mai e Lazăr, mai e Matei, Gavrilă, ei pot să facă diferența. Sper să crească și Nedelcearu în apărare", a spus Niculae, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Marius Niculae crede că susținerea fanilor dinamoviști este extrem de importantă pentru echipa lui Rednic.

"Cu siguranță, eu zic că se va umple peluza și fanii dinamoviști vor face spectacol. Sper ca și jucătorii să fie la înălțimea galeriei! Am primit invitația să văd meciul din peluză, o să văd unde o să stau la meci", a mai afirmat Niculae, care nu exclude posibilitatea să revină în "Ștefan cel Mare". "Dacă Dinamo mă va contacta, voi sta la masă, așa cum am procedat și în iarnă! Aici niciodată n-am închis ușile", susține "Săgeată".

Steaua - Dinamo, derby-ul Ligii 1, se va disputa duminică, 9 august, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO&TEXT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑