Argentina a învins cu 4-2 Germania



04 сентября 2014

 

Argentina şi-a luat revanşa în faţa Germaniei pentru finala de la Mondial. "Pumele" au învins cu 4-2 campioana mondială chiar la ea acasă. Anglia şi SUA au obţinute şi ele câte o victorie în alte două partide amicale.

Acum două luni, Germania a cucerit titlul mondial în faţa Argentinei, pe care a învins-o în finală cu 1-0. Sud-americanii i-au pus la respect pe germani într-un meci amical disputat la Dusseldorf. Argentina conducea la pauză cu 2-0, după golurile reuşite de Aguero şi Lamela.

În minutul 47, Fernandez a făcut 3-0, iar omul meciului a fost Angel Di Maria. Mijlocaşul Argentinei a reuşit trei pase decisive şi a marcat golul pentru 4-0 în minutul 50.

Campioana mondială Germania şi-a revenit în ultimele 20 de minute, dar nu a putut schimba prea multe. Schurrle şi Gotze au marcat câte o dată şi au stabilit scorul final de 4-2.

Într-un alt amical, Anglia s-a impus cu 1-0 în faţa Norvegiei prin golul înscris din penalty de Rooney. Cu acelaşi scor, naţionala Statelor Unite ale Americii a câştigat amicalul cu Cehia, Bedoya a înscris golul victoriei în minutul 39.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑