Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de la US Open după ce l-a bătut pe Andy Murray



04 сентября 2014

 

Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial şi principalul favorit la câştigarea US Open-ului, s-a calificat în semifinalele ultimului turneu de Mare Şlem al anului. Sârbul l-a eliminat în sferturi pe scoţianul Andy Murray. În aceiaşi fază a competiţiei va juca şi Serena Williams. Americanca a trecut lejer de italianca Flavia Pennetta, iar în penultimul act va juca cu Ekaterina Makarova, una dintre surprizele compeţiei de la  Flushing Meadows.

Novak Djokovic a trecut fără probleme de favoritul numărul 8 al turneului de la US Open, Andy Murray. Tenismenul sârb s-a impus în patru seturi în faţa scoţianului cu 7-6, 6-7, 6-2, 6-4.

Djokovic, care a ajuns până în finală la ultimele patru ediţii a turneului american, îl va întâlni în semifinale pe japonezul Kei Nishikori. Acesta l-a eliminat cu dificultate pe Stanislas Wawrink, considerat favoritul numărul trei al competiţiei de la Flushing Meadows, în cinci seturi cu 3-6, 7-5, 7-6, 6-7, 6-4.

La feminin, liderul mondial Serena Williams, câştigătoarea ultimelor două titluri la US Open, s-a calificat fără probleme în semifinale, după 6-3, 6-2 cu italianca Flavia Pennetta.

Americanca este foarte aproape de a cuceri cel de-al 18-lea titlu de Mare Şlem, dar şi primul din acest an. Pentru a obţine această performanţă, Williams va trebui să să o învingă în penultimul act pe Ekaterina Makarova. Tenismena din Rusia a eliminat-o surprinzător în sferturi pe Victoria Azarenka din Belarus cu 6-4, 6-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑