Manny Pacquiao şi Chris Algieri au început promovarea meciului din noiembrie. ''Vă aşteaptă o luptă nemaipomenită''



04 сентября 2014
foto: youtube.com

Boxerii Manny Pacquiao şi Chris Algieri au început promovarea luptei din luna noiembrie. Cei doi vor parcurge în total 30 de mii de kilometri împreună pentru a face publicitate întâlnirii care va desemna cel mai puternic pugilist din lume la categoria mijlocie.

Filipinezul Manny Pacquiao şi americanul Chris Algieri au susţinut la Los Angeles prima conferinaţă de presă comună în ajunul întâlnirii din luna noiembrie. Această bătălie va desemna cel mai bun pugilist în categoria mijlocie.

"Nu vreau să-mi subestimez adversarul. Trebuie să fiu pregătit sută la sută de această luptă. A trecut mai mult timp de la ultimele victorii obţinute. Iar fanii mei doresc să vadă în ring un ucigaş", a spus filipinezul Manny Pacquiao.

"Fiţi atenţi la acest meci, va fi extraordinar. Se vor întâlni faţă în faţă doi campioni, doi băieţi care sunt flămânzi după victorii, doi băieţi care vor să câştige şi care merită să fie priviţi. Vă aşteaptă o luptă nemaipomenită", a menţionat Chris Algieri.

Algieri are un record impresionant de 20 de victorii obţinute în tot atâtea meciuri la profesionişti. Opt dintre acestea au fost câştigate prin knock-out. Americanul este şi deţinătorul titlului mondial în versiunea WBO, după victoria cu rusul Ruslan Provodnikov.

De partea cealaltă, Manny Pacquiao a câştigat 56 de lupte din totalul de 63. Lupta dintre cei doi va avea loc pe 22 noiembrie în oraşul chinez Macau. Boxerii vor parcurge 30 de mii de kilometri pentru a promova acest duel, iar următoarea destinaţiei este New York.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑