Benzema petrece noaptea în arest. Cât ar putea rămâne după gratii



 

**VIDEO** Benzema petrece noaptea în arest. Cât ar putea rămâne după gratii

Karim Benzema a fost arestat miercuri de poliția din Franța și, deși avocatul său spunea că va fi eliberat după numai câteva ore, petrece noaptea după gratii.

Suspect de complicitate în șantajul lui Valbuena, atacantul lui Real Madrid ar putea rămâne chiar 48 de ore în arest, potrivit spaniolilor de la As. Fotbalistul și avocatul său resping acuzațiile care i se aduc, dar poliția franceză îl va audia și joi dimineață.

Autoritățile franceze investighează o plângere depusă în iunie chiar de Valbuena, care ar fi primit un apel anonim în care i se cerea suma de 150.000 de euro, sub amenințarea că, în caz contrar, s-ar fi făcut public pe internet un clip video cu conţinut sexual în care apărea actualul jucător al lui Olympique Lyon.

Ulterior, Benzema a avut o întâlnire cu Valbuena, în care cei doi au discutat despre acest lucru, iar atacantul lui Real Madrid și-ar fi îndemnat colegul să plătească cei 150.000 de euro solicitați.

În aceste momente, audierile se concentreaza pe încercarea de a stabili dacă ceea ce i-a spus Benzema lui Valbuena a reprezentat un sfat amical sau o incitare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑