"Brazuca", sub lupa Digi Sport. "Sunt curios ce traiectorie ar fi luat, dacă era lovită de Hagi"



04 декабря 2013

 

></p><p>După lansarea din <strong>Brazilia</strong>, mingea oficială a ediției cu numărul 20 a <strong>Cupei Mondiale</strong> de fotbal a ajuns, în aceeași zi, și în studioul <strong>Digi Sport</strong>.</p><p>În cadrul emisiunii <strong>Fotbal Club</strong>, balonul botezat Ilie Dumitrescu - fotbalist care a jucat cu România la trei ediții ale Campionatului Mondial (1990, 1994, 1998) - Florin Bratu - fost atacant la Rapid, Galatasaray și Dinamo - și de analistul Andrei Vochin.

"E foarte ușoară, elastică și, parcă, mai mică decât altele.", spune Bratu, succedat de Ilie Dumitrescu: "Mă gândesc dacă ar fi lovit-o Hagi așa cum o făcea, direct în centrul mingei, ce traiectorie ar fi luat". Fostul vârf al lui Tottenham Hotspur a spus că fotbaliștii vor avea nevoie de o perioadă de acomodare cu acest balon, fiindcă fiecare minge nouă este incomodă la lovire, în primele momente.

"Sunt din ce în ce mai puține cusături și scade frecarea cu aerul. Tehnologia materialelor sportive este făcută pentru a crește spectacolul, nu doar în fotbal, ci în toate sporturile.", a spus și Andrei Vochin.

"Portarii vor avea probleme cu ea", este concluzia la care au ajuns cei prezenți în studioul Fotbal Club.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑