Bănel Nicoliță, primul antrenament cu Viitorul. Ex-stelistul, în formă în Antalya



05 февраля 2015

**VIDEO** Bănel Nicoliță, primul antrenament cu Viitorul. Ex-stelistul, în formă în Antalya

Bănel Nicoliță (30 de ani) a ajuns deja în cantonamentul celor de la FC Viitorul și a participat la prima ședință de pregătire coordonată de către Gică Hagi.

Chiar în ziua în care a împlinit 50 de ani de viață, Gică Hagi a condus un antrenament al echipei sale, FC Viitorul, în cantonamentul din Antalya. La ședința de pregătire a grupării, care-și dispută partidele de acasă la Chiajna, a participat și Bănel Nicoliță.

Internaționalul român, care este liber de contract din vara trecută, după despărțirea de FC Nantes, a arătat încă de la primul antrenament că se află în formă, după cum se poate vedea și din materialul video postat pe site-ul oficial al clubului.

Mijlocașul a semnat cu Viitorul un contract valabil până la finalul actualului sezon, cu un salariu de circa 4.000 de euro pe lună și cu bonusuri multiple, în funcție de performanțe.

Din vară, când va fi din nou liber de contract, Nicoliță s-ar putea întoarce la Steaua. A discutat încă de acum despre această posibilitate cu finanțatorul campioanei din ultimele două sezoane, însă nu a dat detalii despre o eventuală întoarcere în Ghencea.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑