Hagi: ”Am arătat că jucăm fotbal, ne mai trebuie incisivitate la finalizare”



**VIDEO** Hagi: ”Am arătat că jucăm fotbal, ne mai trebuie incisivitate la finalizare”

Gică Hagi a apreciat evoluția propriilor jucători în meciul de la Vaslui și spune că are încredere că FC Viitorul va juca și la anul tot în Liga 1.

FC Viitorul a câștigat un meci extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării în dauna celor de la FC Vaslui (DETALII AICI și VIDEO).

La finalul partidei din Moldova, Gică Hagi a comentat, ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special”, care sunt șansele echipei pentru a-și îndeplini obiectivul.

”Este o victorie extrem de importantă, dar încă mai sunt multe puncte în joc, așa că noi ne vom bate așa cum trebuie pentru ele.

Dacă vom juca așa cum am făcut-o în multe momente din acest meci cu Vasluiul, pentru că în altele am fost naivi, atunci ne va fi bine. Jucătorii mai au piciorul înghețat, dar trebuie să scape de trac. Noi le oferim oportunități celor tineri, suntem pe drumul cel bun.

Nu sunt de acord cu Dică, care a spus că trebuie să rămânem în Liga 1 pentru fotbalul românesc, nu, noi trebuie să rămânem pentru noi. Îl felicit pentru meciul 300 în Liga 1 și mă bucur că ne înțelege că uneori îl mai scoatem pentru a le face loc acestor tineri.

Lui Florin Tănase îi stă bine cu numărul 10, dar mai are de învățat pentru că nu știe când și unde să dribleze. Totuși, trebuie remarcat faptul că el a crescut foarte mult în ultimii doi ani”, a spus Hagi la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑