Ciobotariu: “Am făcut un joc slab, e greu să lucrezi cu jucători nemotivați”



 

**VIDEO** Ciobotariu: “Am făcut un joc slab, e greu să lucrezi cu jucători nemotivați”

Viitorul Constanța a dat lovitura etapei, învingând cu 1-0 la Vaslui, iar formația antrenată de Bogdan Vintilă și patronată de Gheorghe Hagi a urcat pe locul 15, la numai un punct de zona care permite rămânerea în primul eșalon.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Liviu Ciobotariu, a recunoscut cu sportivitate faptul că adversarii echipei sale au evoluat mai bine:

Am făcut un joc slab. Din păcate , toate problemele și frământările din ultima vreme și-au pus amprenta asupra jucătorilor. Este foarte greu să lucrezi cu jucători care nu sunt motivați. Ei au alergat, s-au zbătut, dar azi am dat peste o echipă mai bună decât noi, pe care o felicit pentru victorie.

Este păcat, pentru că eram pe un drum bun, puteam să realizăm lucruri frumoase. Adversarul ne-a învins pe final de meci pe o greșeală de poziționare, însă n-am altceva de făcut decât să recunosc că victoria Viitorului a fost meritată.

Le-a zis jucătorilor că joacă pentru ei, pentru familiile lor și pentru cartea lor de vizită, însă le spun acest lucru cam de mult timp și se pare că nu mai este suficient. Până acum au fost rezultate bune.

Trebuie să facem o analiză corectă a jocului de astăzi, să vedem unde am greșit. Nu știu dacă mai putem spera la locul 4. Eu am declarat de la început, de când am venit, că va fi foarte greu”. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑