Florin Tănase, la primul gol în Liga 1. Cui i-a dedicat reușita de la Vaslui



 

**VIDEO** Florin Tănase, la primul gol în Liga 1. Cui i-a dedicat reușita de la Vaslui

La primul gol în Liga 1, decarul Viitorului, Florin Tănase, a adus victoria echipei sale pe terenul lui FC Vaslui, cu 1-0 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI). A fost al cincilea meci pe prima scenă a fotbalului românesc pentru mijlocașul în vârstă de 19 ani.

Nicolae Dică este omul căruia Tănase i-a dedicat reușita de vineri seară, din etapa a 26-a. Căpitanul Viitorului, ajuns la vârsta de 33 de ani, a bifat meciul cu numărul 300 în Liga 1.

"Sunt foarte fericit că am reușit să înscriu și de două ori mai fericit că am reușit să aduc victoria echipei mele. La toate meciurile mergem să câștigăm, mai avem nevoie de ceva puncte pentru a ne salva de la retrogradare.", a declarat Florin Tănase, la finalul meciului FC Vaslui - FC Viitorul 0-1.

"Da, Dică e un exemplu pentru mine. Chiar îi dedic golul, fiindcă a jucat meciul cu numărul 300 în Liga 1.", a adăugat decarul echipei antrenate de Bogdan Argeș Vintilă.

Florin Tănase este de aproape 3 ani în curtea Viitorului. A ajuns la Academia Hagi de la LPS Pitești și echipa visurilor lui este Bayern Munchen.

150.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Florin Tănase, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

Gheorghe Hagi și Cristiano Ronaldo sunt modelele din fotbal ale tânărul mijlocaș al Viitorului.

333 de minute a adunat Tănase în Liga 1, în cele 5 partide jucate pe prima scenă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑