Dinu Gheorghe știe și echipa Brașovului cu două zile înainte de meci. ”Fără Surdu și Buga”



 

**VIDEO** Dinu Gheorghe știe și echipa Brașovului cu două zile înainte de meci. ”Fără Surdu și Buga”

Dinu Gheorghe a dezvăluit la Digi Sport echipa pe care cei de la FC Brașov o vor trimite în teren la meciul cu Astra.

La fel cum s-a întâmplat și înaintea meciului de la Ploiești, dintre Petrolul și Astra, scor 1-1 (DETALII AICI și VIDEO), când a știut titularii prahovenilor, Dinu Gheorghe, președintele giurgiuvenilor, a dezvăluit acum ce echipă va trimite în teren Cornel Țălnar la meciul care se va juca duminică, 6 aprilie, de la ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 (VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET Digi Sport).

”Știu echipa, normal! Eu când vreau să aflu ceva, aflu. Vă spun imediat, o verificați duminică: Iacob în poartă, Străuț, Marius Constantin, Leko, Cristi Ionescu, pe linia de fund, Madeira și Mateiu, în fața fundașilor, Vagner, Fane Grigorie și Aganovic, cei trei din spatele unicului vârf Cristea. Fără Surdu și fără Buga”, a spus Dinu ”Vamă” la ”Digi Sport Special”.

Președintele ”astralilor” este convins că elevii lui Florin Marin vor avea viață grea sub Tâmpa.

”Ne așteaptă un meci extrem de greu, întâlnim o echipă care, dacă nu va câștiga duminică, își va diminua șansele de a se menține în Liga 1. Am aflat că s-au reglat și ceva probleme financiare acolo, atmosfera este foarte bună, sunt premise așadar pentru un meci foarte greu, mai dificil decât a fost cel cu Petrolul”, a conchis Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑