Spectacol incendiar într-un local din capitală în timpul partidei Manchester United - Bayern Munchen din sferturile Ligii Campionilor



 

02.04.2014 16:44

Spectacol incendiar într-un local din capitală în timpul partidei Manchester United - Bayern Munchen din sferturile Ligii Campionilor. Duelul s-a încheiat la egalitate scor 1 la 1, iar microbiştii ambelor formaţii au trăit la maximum emoţiile acestui meci. Tot aseară a fost premiat şi câştigătorul concursului de sms din faza optimilor care s-a ales cu un televizor.

Sergiu Balta este cel mai norocos suporter al Ligii Campionilor. El a trimis mesaje la toate meciurile din faza optimilor, iar în urma tragerii la sorţi numele său a fost extras din bol. Astfel, bărbatul a plecat acasă cu un televizor şi i-a rezervat deja un loc în apartament.


Goana pentru premii continuă şi în faza sferturilor. Pentru a câştiga un televizor sau alte premii de valoare trebuie să urmăriţi partidele transmise de Canal 3 şi 2 Plus şi să trimiteţi cât mai multe mesaje la 2340 cu răspunsul corect. După faza sferturilor va avea loc o nouă tombolă în urma căreia vom afla câştigătorul.


Partida de aseară a fost urmărită de zeci de suporteri într-un local din capitală. Printre aceştia s-au numărat şi vedete din show-bizul moldovenesc. În pauză, Igor Cuciuc a încins atmosfera alături de microbiştii moldoveni.

În pauză, scorul era egal de 0 la 0, însă United a dat lovitura prin Vidic în minutul 58. Replica bavarezilor nu s-a lăsat mult aşteptată şi 10 minute mai târziu Schweinsteiger a restabilit egalitatea, iar suporterii lui Bayern au declanşat nebunia.

În ultimul minut de joc, acelaşi Schweinsteiger a fost eliminat pentru cumulul de cartonaşe galbene şi va rata partida retur la fel ca şi Javi Martinez. Manşa secundă dintre Bayern şi Manchester se va juca peste o săptămâna şi va fi difuzată de Canal 3.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑