CR7, cel mai rapid hat-trick al carierei! Prima oară când înscrie cinci goluri într-un meci!



 

**VIDEO** CR7, cel mai rapid hat-trick al carierei! Prima oară când înscrie cinci goluri într-un meci!

Cristiano Ronaldo a revenit cu fast pe prima poziție a golgheterilor din La Liga, marcând cinci goluri în meciul Real Madrid-Granada 9-1, din etapa a 29-a din La Liga. Lusitanul a marcat un hat-trick în minutele 30, 36 și 38, al 31-lea din carieră, al 28-lea pentru Real Madrid și al 24-lea din La Liga.

CR7 e la egalitate cu Messi, la capitolul celor mai multe ”triple” în campionatul Spaniei all-time, și la egalitate cu Di Stefano, la numărul ”triplelor” reușite pentru Real Madrid. După pauză, CR7 a reușit ”chinta”, înscriind golurile 4 și 5 în minutele 54 și 90. A fost pentru prima oară în carieră când șeptarul ”blanco” înscrie de cinci ori într-un meci!

”Tripla” din prima repriză a fost al 31-lea hat-trick al lui Cristiano Ronaldo și cel mai rapid din cariera portughezului, fiind reușit în doar opt minute. Este cel mai rapid hat-trick al unui jucător al lui Real din 1992 încoace. Atunci, Hierro reușise o ”triplă” în doar șase minute! Totodată, este cel mai rapid hat-trick fără penalty-uri al unui jucător ”blanco” din ultimii 55 de ani și cel mai rapid hat-trick al unui jucător străin din istoria La Liga!

”Tripla” lui Cristiano nu este, însă, cea mai rapidă din acest sezon. Bueno (Rayo) a reușit un hat-trick, contra lui Levante, în doar șase minute.

Cele mai multe hat-trick-uri în La Liga:

1. Cristiano Ronaldo - 24 (în 191 de meciuri)
2. Lionel Messi - 24 (în 305 meciuri)
3. Telmo Zarra - 22
4. Alfredo Di Stefano - 22

Spre deosebire de argentinianul lui Barcelona, CR7 a reușit hat-trick-uri împotriva mai multor formații diferite (16). Messi a marcat ”triple” doar contra a 14 echipe. Și din acest punct de vedere, portughezul e lider all-time.

Hat-trick-uri înscrise celor mai multe echipe:

-16: Cristiano Ronaldo
-15: Cesar
-15: Zarra
-15: Di Stefano
-14: Messi

Numărul 7 al Realului a reușit să înscrie în 54 de minute cu Granada (5) mai multe goluri decât în precedentele opt partide din La Liga la un loc (3). Ronaldo a ajuns la 36 de goluri în 26 de apariții în acest sezon din La Liga, devansându-l pe Messi (32) în clasamentul golgheterilor din La Liga.

Cu cele cinci goluri marcate Granadei, Cristiano l-a depășit pe Pahino în clasamentul golgheterilor all-time în La Liga, ajungând pe locul 7, cu 213 goluri.

299 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo în 287 de meciuri pentru Real Madrid, în toate competițiile

Clasamentul golgheterilor din La Liga:

1. Cristiano Ronaldo - 36
2. Leo Messi - 32
3. Neymar - 17
4. Carlos Bacca - 17
5. Alberto Bueno - 16

Vezi primul gol al lui CR7:

Vezi golul doi al lui CR7:

Vezi golul trei al lui CR7:

Vezi golul patru al lui CR7:

Vezi golul cinci al lui CR7:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑